ARTEK ESTETIK

Hudvård, Ansiktsbehandling, Kroppsbehandling
Fillers, Kemisk peeling, Bio microneedling, Skinbooster

Ansiktsbehandling

Artek Estetik är en skönhetssalong som erbjuder ett brett utbud av ansiktsbehandlingar i Örebro. Salongen fokuserar på att erbjuda högkvalitativa behandlingar för att hjälpa sina kunder att uppnå en ungdomlig och frisk hud.

Artek Estetik har en rad olika ansiktsbehandlingar som är anpassade för olika hudtyper och hudproblem. Salongen använder sig av de senaste teknologierna och produkterna för att säkerställa att deras kunder får den bästa möjliga behandlingen.

Salongen har ett team av professionella och erfarna estetiker som är välutbildade inom hudvård och kosmetik. De har en grundlig förståelse för olika hudtyper och kan därför skräddarsy behandlingar för att möta varje kunds individuella behov.

Artek Estetik erbjuder också konsultationer för att hjälpa kunderna att förstå sin hudtyp och hur de kan ta hand om sin hud på bästa möjliga sätt. Genom att lära kunderna om hudvård kan Artek Estetik hjälpa till att förbättra hälsan och utseendet på deras hud.

Kroppsbehandling

Förutom hudvård, ansiktsbehandlingar så erbjuder en rad olika kroppsbehandlingar för att hjälpa sina kunder att se och känna sig bättre. Med en passion för skönhet och välbefinnande har Artek Estetik en lång historia av att erbjuda högkvalitativa behandlingar som är utformade för att passa olika hudtyper och kroppsbehov.

En annan fördel med att välja Artek Estetik är att de använder produkter av högsta kvalitet som är noga utvalda för att passa varje behandling. De är också engagerade i att använda miljövänliga produkter och att minimera sin miljöpåverkan.

Sammanfattningsvis är Artek Estetik en idealisk plats för alla som söker högkvalitativa kroppsbehandlingar i Örebro. Med en passion för skönhet och välbefinnande, certifierade personal och högkvalitativa produkter kan kunderna känna sig säkra på att de får de bästa möjliga resultaten.

Skönhetssalong, Hudvård, Ansiktsbehandling, Kroppsbehandling, Fillers, Kemisk peeling, Bio microneedling, Skinbooster i Örebro, Vintrosa, Fjugesta, Kumla, Karlskoga, Nora.

Fillers

Fillers är en typ av icke-kirurgisk behandling som används för att återställa volym och struktur till olika områden på kroppen, särskilt ansiktet. Dessa behandlingar involverar injektion av material som vanligtvis består av hyaluronsyra eller kollagen, i de områden som behöver återställas. Dessa material fyller ut förlorad volym och ger en jämnare, fastare och mer ungdomlig utseende.

Fillers kan användas för att behandla en mängd olika kosmetiska problem, såsom rynkor, linjer, djupa veck, ärr, och förlust av volym i kinder, kindben och läppar. Behandlingen kan också användas för att förbättra utseendet på händerna och nacken.

Fördelarna med fillers är många. De är en icke-kirurgisk behandling som ger resultat som är synliga direkt och som inte kräver någon återhämtningstid. Fillers är också ett kostnadseffektivt alternativ till kirurgiska ingrepp. De är säkra och har minimala biverkningar. Resultatet är också tillfälligt, vilket ger patienter möjlighet att prova behandlingen innan man bestämmer sig för att göra det permanent med kirurgi.

Kemisk peeling

Kemisk peeling är en kosmetisk procedur som används för att förbättra hudens utseende och struktur. Filorga BRIGHT PEEL är en form av kemisk peeling som används för att behandla hyperpigmentering, ojämn hudton, fina linjer och rynkor.

Kemisk peeling fungerar genom att applicera en kemisk lösning på huden som tar bort de yttersta lagren av döda hudceller. Detta resulterar i att ny hud exponeras, vilket ger en jämnare hudton och en mer strålande, ungdomlig glöd. Filorga BRIGHT PEEL innehåller en kombination av glykolsyra, mjölksyra och phytic acid, vilket ger en mild men effektiv peeling.

Fördelarna med kemisk peeling inkluderar förbättrad hudton och textur, minskad synlighet av fina linjer och rynkor, minskad synlighet av ärr och pigmentfläckar, samt ökad produktion av kollagen och elastin, vilket ger en fastare och mer ungdomlig hud. Detta gör kemisk peeling till en populär kosmetisk behandling för personer som vill förbättra utseendet på sin hud.

Bio microneedling

Bio microneedling är en skönhetsbehandling som använder sig av en microneedling som skapar små mikroskopiska hål i huden med hjälp av små nålar. Detta ökar produktionen av kollagen och elastin i huden och ger en ökad cellförnyelse. Behandlingen är en naturlig och icke-invasiv metod som kan användas för att behandla en rad olika hudproblem.

Microneedling används för att minska fina linjer och rynkor, behandla ärr och pigmentfläckar samt förbättra hudens textur och ton. Microneedling kan också användas för att behandla akne och förbättra hudens allmänna hälsa och utseende.

Bio microneedling går ett steg vidare genom att använda sig av organiska och naturliga ingredienser som appliceras på huden innan behandlingen görs. Ingredienserna är utformade för att penetrera djupare in i huden och hjälpa till att stimulera kollagenproduktionen och öka cellförnyelsen.

Ett vanligt ämne som används i bio microneedling är hyaluronsyra som binder fukt till huden och hjälper till att förbättra hudens textur och elasticitet. Andra ingredienser som kan användas inkluderar vitamin C, aloe vera, grönt te och lakritsrotextrakt.

Bio microneedling är en säker och effektiv behandling som kan användas för att förbättra hudens hälsa och utseende på ett naturligt sätt.

Hudvård - Skinbooster

Nucleofill skinbooster är en typ av injektionsbehandling som används för att öka hudens volym och fuktighet, samtidigt som den förbättrar hudens elasticitet och fasthet. Behandlingen består av en serie små injektioner av hyaluronsyra, en naturligt förekommande substans i kroppen som hjälper till att binda vatten och hålla huden hydratiserad.

Nucleofill skinbooster är särskilt effektivt för att behandla torr, livlös och åldrande hud. Det kan också hjälpa till att minska synliga fina linjer och rynkor, förbättra hudens struktur och ge en mjukare, mer ungdomlig utseende.

Denna behandling är särskilt användbar för personer som har förlorat volym i ansiktet på grund av åldrande, eller som har upplevt skador på huden som solskador eller akneärr. Nucleofill skinbooster kan också användas för att förbättra hudens allmänna hälsa och utseende, även om personen inte upplever några specifika hudproblem.

Nucleofill skinbooster är en säker och effektiv behandling som kan ge utmärkta resultat för personer som vill förbättra sin hudhälsa och få en mjukare, mer ungdomlig utseende.

För er som bor i Örebro, Vintrosa, Fjugesta, Kumla, Karlskoga, Nora finns Skönhetssalong, som erbjuder Hudvård, Ansiktsbehandling, Kroppsbehandling, Fillers, Kemisk peeling, Bio microneedling, Skinbooster.

Artek Estetik

Boka online

Boka enkelt tid för Hudvård, Ansiktsbehandling, Kroppsbehandling, Fillers, Kemisk peeling, Bio microneedling, Skinbooster via BokaDirekt!

Skönhetssalong som erbjuder Hudvård, Ansiktsbehandling, Kroppsbehandling, Fillers, Kemisk peeling, Bio microneedling, Skinbooster i Örebro, Vintrosa, Fjugesta, Kumla, Karlskoga, Nora.

Skönhetssalong i Örebro

Har du frågor eller funderingar, tveka inte att kontakta mig jag ser fram emot att få höra av dig!

Med vänlig hälsning, Artek Estetik